Aki a digitális jövőbe tekint:

Digital Life; avagy van élet routeren túl

Digitális feng-shui blog, hogy jobban érezzük magunkat; ami azt jelenti, hogy belenézünk a digitális varázsgömbbe, és megmondjuk mi lesz a jövő. Más néven a Magyar Nemzeti Digitális és Jövőkutató laboratórium nem hivatalos blogja, melynek célja, hogy a digitális trendek területén könnyen és gyorsan fogyasztható módon adjunk át tudást vagy hívjuk fel valamire a figyelmet. Aztán vagy sikerül vagy nem.

Digitális jövő: Drótváz alapú design tervezés

2012.04.15. 22:11 Bánki Attila

Facebook app. UX tervezés és a design kapcsolata

Az alábbi UX design esettanulmány egy a korábbi postban említett kézműves portál (www.praktikak.hu) design fázisának alakulását mutatja be, a drótváztól az elfogadott layoutig. Különös tekintettel arra, hogy mi a szerepe a webes tervezéskor a korábban kialakított UX based drótvázaknak. Az alábbi esettanulmány egy Facebook applikáció fejlődésének állomásait mutatja be, hogy az első körös tervezéstől hogyan jutunk el az elfogadott (live) layoutig. Az alábbi prezentáció célja, hogy tippeket / trükköket mutasson be egy megvalósult eset kapcsán.

Aki a digitális jövőbe tekintett: [ Bánki Attila ]

--

Usability és design
View more PowerPoint from Attila Bánki
Ha hasznos volt a cikk -> LIKE vagy share.

Szólj hozzá!

Címkék: usability használhatóság facebook app user experience case study drótváz bánki attila usabilty desig ux design attila banki bánkiattila training anyag digital training

A bejegyzés trackback címe:

https://digitallife.blog.hu/api/trackback/id/tr454449721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása